Γάμος.

Καλώς ήρθατε στη σελίδα των sur mesure νυφικών! Στην εταιρία Κωνστανταντίνος Τσιγαρός, πιστεύουμε ότι το νυφικό σας πρέπει να είναι τόσο μοναδικό και ξεχωριστό όσο εσείς.

Νυφικά_Atelier_Tsigaros

Προσφέρουμε εξατομικευμένες, κατά παραγγελία νυφικές τουαλέτες που έχουν σχεδιαστεί για να σας ταιριάζουν τέλεια και να αντικατοπτρίζουν το προσωπικό σας στυλ και προσωπικότητα.

Νυφική τουαλέτα

Δείγματα

Μια σειρά από δείγματα κατα παραγγελία νυφικών και σχετικών αξεσουάρ...

Σχεδιασμός.

Η ομάδα έμπειρων σχεδιαστών και μοδίστρων μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να ζωντανέψει το φόρεμα των ονείρων σας. Από την αρχική διαβούλευση μέχρι την τελική εφαρμογή, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία δημιουργίας ενός μοναδικού νυφικού φορέματος, που θα αγαπάτε για πάντα.

Η συμβουλευτική σχεδιασμού είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία του κατά παραγγελία νυφικού σας . Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, θα συζητήσουμε το όραμά σας για το φόρεμα και θα κάνουμε λεπτομερείς μετρήσεις για να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη πρόταση σχεδίασης. Θα σας παρέχουμε επίσης επιλογές υφασμάτων και διακοσμήσεων για να διαλέξετε και θα σας δώσουμε μια εκτίμηση του κόστους και του χρονοδιαγράμματος.

Κωνσταντίνος Τσιγαρός

ο σχεδιαστής έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς εκθέσεις και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του sur mesure ενδύματος.

Νυφικό

Οι νυφικές τουαλέτες του σχεδιάστή ξεχωρίζουν σε ποιότητα και σχεδιασμό.

Πρόβα και εφαρμογή.

  Μετά το ραντεβού σχεδιασμού, θα δημιουργήσουμε μια πρόβα αισθητικά άρτια, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υφάσματα. Η πρόβα, μας επιτρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές στο σχέδιο, και να εξασφαλίσουμε τέλεια εφαρμογή. Θα προγραμματίσουμε ραντεβού μαζί σας για να δοκιμάσετε το νυφικό και να κάνετε τις τελικές διορθώσεις.

  Τελική κατασκευή.

    Μόλις ολοκληρωθούν οι πρόβες, θα προχωρήσουμε στην τελική φάση κατασκευής. Θα συγκεντρώσουμε τα κατάλληλα υλικά και θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε το έτοιμο φόρεμα. Η ομάδα των ειδικευμένων μοδίστρων μας θα δώσει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια για να διασφαλίσει ότι το φόρεμά σας είναι κατασκευασμένο με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

    Σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά στο πορτφόλιο προηγούμενων εργασιών μας, για να δείτε την ποιότητα των σχεδίων και της τέχνης μας. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μια συνάντηση μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ιδέες σας, και να ξεκινήσουμε τη δημιουργία του δικού σας νυφικού σήμερα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

  Δείγματα

  Μια σειρά από δείγματα κατα παραγγελία νυφικών και σχετικών αξεσουάρ...

  Συχνές Ερωτήσεις.

  1Προσφέρετε νυφικά κατά παραγγελία;
  Ναι, ειδικευόμαστε στη δημιουργία νυφικών κατά παραγγελία προσαρμοσμένων στις μοναδικές προτιμήσεις και μέτρα κάθε νύφης.
  2Πόσο κοστίζει μια κατα παραγγελία νυφική τουαλέτα;
  Το κόστος μιας προσαρμοσμένης νυφικής τουαλέτας ποικίλλει ανάλογα με το σχέδιο, τα υλικά και το επίπεδο λεπτομέρειας. Προσφέρουμε μια σειρά τιμών που ταιριάζουν σε διαφορετικούς προϋπολογισμούς, και παρέχουμε μια προσφορά, αφού συζητήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας.
  3Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτιάξετε ένα κατά παραγγελία νυφικό;
  Ο τυπικός χρόνος διεκπεραίωσης είναι 1-2 μήνες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και τη διαθεσιμότητα των υλικών.
  4Πώς μπορώ να ξεκινήσω με ένα κατά παραγγελία νυφικό;
  Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού μαζί μας μέσω τηλεφώνου (+30) 2310 286 763, email konstantinos.tsigaros@gmail.com ή στα social media της εταιρίας μας. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, θα συζητήσουμε το όραμά σας για το φόρεμα και θα λάβουμε τις μετρήσεις σας, για να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη πρόταση σχεδίασης.
  5Μπορώ να δω παραδείγματα της δουλειάς σας;
  Ναι, διαθέτουμε ένα πορτφόλιο προηγούμενων εργασιών μας στον ιστότοπό μας και στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σας καλωσορίζουμε επίσης να περιηγηθείτε στη συλλογή μας από δείγματα υφασμάτων και διακοσμητικά για να αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση των υλικών και των επιλογών σχεδίασης.
  6Ποια είναι η διαδικασία για το σχεδιασμό ενός κατα παραγγελία νυφικού;
  Μετά το αρχικό ραντεβού και την πρόταση σχεδίασης, θα δημιουργήσουμε μια πρόβα του νυφικού, για να εξασφαλίσουμε τέλεια εφαρμογή. Μόλις επιβεβαιωθεί η εφαρμογή, θα προχωρήσουμε στην τελική φάση σχεδιασμού και κατασκευής, όπου θα προμηθευτούμε τα υλικά και θα δημιουργήσουμε το δικό σας νυφικό.
  7Μπορώ να κάνω αλλαγές στο σχέδιο μετά τη τελική πρόβα;
  Ναι, είμαστε πάντα διαθέσιμοι για αλλαγές σχεδιασμού μέχρι ένα ορισμένο σημείο στη διαδικασία. Ωστόσο, σημαντικές αλλαγές ενδέχεται να οδηγήσουν σε πρόσθετες χρεώσεις ή καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα.
  8Ποια είναι η πολιτική ακύρωσής σας;
  Απαιτούμε μια μη επιστρέψιμη κατάθεση για να εξασφαλίσουμε τη θέση σας στο πρόγραμμά μας και οι ακυρώσεις ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα πρόσθετες χρεώσεις ανάλογα με το στάδιο της διαδικασίας. Θα παράσχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική ακύρωσης κατά τη διάρκεια του ραντεβού μας.

  Portfolio