ΝΥΦΙΚΑ 

 • ΝΥΦΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ
  ΝΥΦΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

  Νυφικά και νυφικά φορέματα υψηλής ραπτικής. Tα νυφικά και τα φορέματα είναι αποκλειστικά χειροποίητα και κατασκευάζονται μόνο κατόπιν παραγγελίας στα μέτρα σας, απο υφάσματα πολυτελείας και με δαντέλες που στο είδος τους είναι μοναδικές. Τα κεντήματα των νυφικών και των νυφικών φορεμάτων,είναι όλα δουλεμένα στο χέρι με υλικά κορυφαίων οίκων. Η υψηλή ραπτική αφορά στη δημιουργία μοναδικών ενδυμάτων και νυφικών που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για κάθε νύφη ξεχωριστά. Η κατασκευή φορεμάτων και νυφικών υψηλής ραπτικής απαιτεί υψηλή και άρτια γνώση της ραπτικής τέχνης . Εδώ και χρόνια στη Θεσσαλονίκη, το ατελιέ Konstantinos Tsigaros, καλύπτει κάθε επιθυμία αποκλειστικού σχεδιασμού, με γνώση, συνέπεια και διακρίνεται για την επιλογή υφασμάτων και πρώτων υλών αξεπέραστης ποιότητας και ανώτερης αισθητικής !

 • ΝΥΦΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
  ΝΥΦΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Νυφικά αξεσουάρ που συμπληρώνουν τη νυφική σας εμφάνιση με στιλ. Νυφικές κουάφ και νυφικά βέλο. Νυφικές αισθησιακές καλτσοδέτες από φίνες δαντέλες και κορδέλες σατέν. Νυφικά πέπλα σε πολλά μήκη και σχέδια απο φίνα τούλια και δαντέλες πολυτελείας. Νυφικά μπολερό, γουνάκια και εσάρπες. Νυφικά φουρό και μεσσοφώρια που θα δημιουργήσουν και θα υποστηρίξουν τη γραμμή και τη φόρμα του νυφικού σας. Τιάρες απο ασήμι και επάργυρες διακοσμημένες με κρύσταλλα Swarovsky. Νυφικά γάντια που θα καλύψουν τις νυφικές στιλιστικές σας αναζητήσεις. Μέσα απο μια μεγάλη συλλογή νυφικών αξεσουάρ,επιλέξτε μαζί με εμάς, αυτό που σας ταιριάζει και θα αναδείξει μοναδικά το γούστο σας και την αισθητική σας.

 • ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ
  ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ

  Φορέματα για παρανυφάκια, από  υφάσματα πολυτελείας και  άριστης ραφής. Παρανυφικά από σατέν,οργάντζα και τούλι με περίτεχνες χειροποίητες διακοσμήσεις. Κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας, και με δυνατότητα ενοικίασης,για ηλικίες απο 2 έως 11 ετών.

Προβάλλονται 1 - 5 από 5 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 5 από 5 αντικείμενα

QR code

Recently Viewed

No products

Menu

Top