ΝΥΦΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ  

 • ΝΥΦΙΚΑ ΠΕΠΛΑ
  ΝΥΦΙΚΑ ΠΕΠΛΑ

  Νυφικά πέπλα, χειροποίητες δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Τα νυφικά πέπλα χαρίζουν στη νυφική σας εμφάνιση, μια αίσθηση πολυτέλειας και μυστηρίου. Τα νυφικά πέπλα σχεδιάζονται και ράβονται σε πολλά διαφορετικά μήκη και σχέδια που καλύπτουν την αισθητική και τον χαρακτήρα του νυφικού. Γαλλικό τούλι, φίνες δαντέλες και χειροποίητα κεντήματα με κρύσταλλα Swarovski και πολυτελείς πέτρες, δημιουργούν μια εντυπωσιακή νυφική παρουσία, ξεχωριστής κομψότητας και ιδιαίτερης αισθητικής.

 • ΝΥΦΙΚΑ ΒΕΛΟ - ΚΟΥΑΦ
  ΝΥΦΙΚΑ ΒΕΛΟ - ΚΟΥΑΦ

  Νυφικά βέλο & κουάφ που συμπληρώνουν μοναδικά τη νυφική σας εμφάνιση. Κατάλληλα να συμπληρώσουν και να διαμορφώσουν ένα ξεχωριστό στιλ σε κάθε είδους νυφική επιλογή. Ανεξάρτητα από το στιλ των μαλλιών σας, τα βέλο και οι κουάφ, ταιριάζουν σε νυφικά κλασσικά, σε νυφικά φορέματα, καθώς και σε κάθε είδους και γραμμής νυφικό φόρεμα ή εμφάνιση που έχετε επιλέξει για την ημέρα του γάμου σας. Εξυπηρετούν όμως και απλές εμφανίσεις πολιτικού γάμου, προσθέτοντας μια πολύ όμορφη πινελιά στη συνολική σας γαμήλια εμφάνιση.

 • ΝΥΦΙΚΕΣ ΤΙΑΡΕΣ
  ΝΥΦΙΚΕΣ ΤΙΑΡΕΣ

  Νυφικές τιάρες απο ασήμι και επάργυρες. Τιάρες νύφης που φοριούνται ως πολυτελές κόσμημα στα μαλλιά. Οι τιάρες όμως, συνδυάζονται και με τα νυφικά πέπλα δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εντυπωσιακή νυφική αυτοκρατορική εμφάνιση. Διακοσμημένες με κρύσταλλα Swarovski και περίτεχνα σχέδια, αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα σε μια νυφική εμφάνιση που χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια και λάμψη.

 • ΝΥΦΙΚΑ ΜΠΟΛΕΡΟ
  ΝΥΦΙΚΑ ΜΠΟΛΕΡΟ

  Νυφικά μπολερό και νυφικά ζακετάκια που θα σας προστατεύσουν και θα σας χαρίσουν ένα ξεχωριστό νυφικό στιλ. Κατασκευασμένα σε περιορισμένες ποσότητες,προϊόντα απο φτερά μαραμπού, φίνες δαντέλες, σατέν και σιφόν, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη νυφική εμφάνιση πολυτέλειας.

 • ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΥΡΟ - ΜΕΣΟΦΟΡΙΑ
  ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΥΡΟ - ΜΕΣΟΦΟΡΙΑ

  Νυφικά φουρό και μεσοφόρια που διαμορφώνουν και ενισχύουν τις γραμμές των νυφικών και των νυφικών φορεμάτων. 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 18 από 30 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 18 από 30 αντικείμενα

QR code

Recently Viewed

No products

Menu

Top