ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ - WEDDING PLANNING

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ - WEDDING PLANNING

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ - WEDDING PLANNING

Η σωστή δημιουργία του πλάνου οργάνωσης του γάμου σας, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να οργανώσετε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες της σημαντικότερης ημέρας της ζωής σας. Το ατελιέ μας σας συμβουλεύει για το πως θα διαχειριστείτε σωστά το χρόνο καθώς και πως θα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τον οικονομικό σας προγραμματισμό για να γίνουν όλες οι προετοιμασίες του γάμου σας  ένα αξέχαστο απολαυστικό ταξίδι.

Πιο κάτω θα βρείτε μια ολοκληρωμένη λίστα που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να οργανώσετε τις πιο πολλές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που θα χρειαστούν μέχρι το γάμο σας. Απο τη διαμόρφωση του προϋπολογισμού σας μέχρι τη δημιουργία λίστας των καλεσμένων σας. Ξεκινήστε με το χρονοδιάγραμμα που ακολουθεί και θέστε προθεσμίες για τον εαυτό σας. Αν έχετε λιγότερο απο έξι μήνες για να προγραμματίσετε το γάμο σας μη πανικοβάλλεστε. Ξεκινήστε το συντομότερο δυνατό και μην αφήνετε τίποτε στη τύχη που θα μπορούσε να επισκιάσει τη χαρά του γάμου σας.

6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

1. Αποφασίστε το ύφος του γάμου που θα θέλατε. Επίσημο θρησκευτικό, απλό πολιτικό ή συμβολικό ανταλλαγής όρκων.

2.Διαμόρφωση προϋπολογισμού (budget) : Ορίστε το σύνολο των χρημάτων που έχετε αποφασίσει να δαπανήσετε. Επιλέξτε μόνο επαγγελματίες που θα εξασφαλίσουν το προσδοκώμενο για εσάς αποτέλεσμα μέσα στον προϋπολογισμό που έχετε ήδη αποφασίσει.

3.Επιλογή χώρου. Επιλέξτε την εκκλησία που επιθυμείτε για τη τελετή της στέψης ή το Δημαρχείο για τον πολιτικό σας γάμο, ή τον χώρο και τον τόπο για τις ανταλλαγές των όρκων σας σε έναν συμβολικό γάμο. Εάν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, τολμήστε να απολαύσετε τον γάμο σας σε ένα πολυτελές σκάφος και να τον συνδυάσετε με τις καλοκαιρινές σας διακοπές στις πανέμορφες ελληνικές θάλασσες.

4. Ορισμός ημερομηνίας γάμου. Επιλέξτε τη καλύτερη για εσάς ημερομηνία του γάμου σας. Μη διστάσετε να επιλέξετε και ημέρες πέραν του Σαββάτου και της Κυριακής καθώς οι τιμές κυρίως των κτημάτων είναι πιθανόν χαμηλότερες.

5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

1. Νυφικό. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε το νυφικό των ονείρων σας. Ο σωματότυπος σας, ο χαρακτήρας σας και το στιλ του γάμου που επιθυμείτε είναι οι κυριότεροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας στην επιλογή του νυφικού σας, προσαρμοσμένο πάντα στα πλαίσια του προϋπολογισμού που διαθέτετε.

2. Δεξίωση - Cocktail. Επιλέξτε το χώρο της δεξίωσης ή του γαμήλιου πάρτι σας - εφόσον αυτό περιλαμβάνεται στον αρχικό σας προϋπολογισμό-. Σε περίπτωση ο χώρος που θα επιλέξετε δεν διαθέτει catering θα πρέπει να προσλάβετε μια εταιρία που θα εξασφαλίσει τις επιθυμίες σας και να αποφασίσετε από κοινού το τελικό μενού και τον τρόπο σερβιρίσματος (μπουφές ή σερβιριζόμενο). Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του κοστολογίου παίζει ο αριθμός των καλεσμένων σας.

3. Στολισμός εκκλησίας, χώρου τελετής και δεξίωσης. Αποφασίστε για το ύφος του στολισμού της εκκλησίας ή του χώρου της εκδήλωσης σας σε σχέση με το στιλ του γάμου σας.

 

4.Λίστα καλεσμένων. Αρχίστε να καταρτίζετε τη λίστα καλεσμένων σας σε σχέση πάντα με τον χώρο της εκδήλωσή σας και με τον τελικό σας προϋπολογισμό δαπάνης.

5. Φωτογραφίες - Βίντεο. Επιλέξτε το φωτογράφο και σχεδιάστε μαζί του το ύφος και το πλάνο της συνολικής φωτογράφισης και επιμέλειας του βίντεο του γάμου σας.

4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

1. Χτένισμα. Αποφασίστε ποιός επαγγελματίας θα αναλάβει το χτένισμα σας σύμφωνα με το στιλ σας και το ύφος του γάμου σας.

2.Make up. Κλείστε τον ή την make up artist που θα επιμεληθεί το νυφικό σας μακιγιάζ.

3. Dj. Επιλέξτε τον άνθρωπο που θα καλύψει μουσικά την εκδήλωση σας και δημιουργήστε μαζί του τη λίστα που θα απογειώσει το γαμήλιο πάρτι σας.

4. Προσκλητήρια. Διαλέξτε τα προσκλητήρια σας σύμφωνα με το συνολικό θέμα του γάμου σας.

5. Μπομπονιέρες. Φροντίστε οι μπομπονιέρες σας να είναι σχετικές με το συνολικό στιλ του γάμου σας και εξασφαλίστε πως θα είναι αρκετές για τους καλεσμένους σας καθώς και για αυτούς που δεν θα παρευρεθούν στη τελετή σας.

3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

1. Πρόβες νυφικού. Ξεκινώντας τις τελικές πρόβες του νυφικού που έχετε επιλέξει φροντίζοντας να έχετε αγοράσει τα κατάλληλα εσώρουχα που θα διαμορφώσουν ιδανικά τη σιλουέτα σας.

2. Αξεσουάρ. Επιλέξτε τα νυφικά αξεσουάρ σε σχέση με την εποχή και το στιλ του νυφικού σας που θα δημιουργήσουν το total Bridal look.

3.Βέρες. Διαλέξτε το στιλ που ανταποκρίνεται στην αισθητική σας.

4.Κοστούμι γαμπρού. Επιλέξτε μαζί του το κοστούμι που του ταιριάζει σε σχέση με τον χαρακτήρα του και τον σωματότυπό του, το στιλ και το ύφος του γάμου σας.

5. Λίστα γάμουυ. Ανοίξτε λίστα γάμου στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει.

6.Κουμπάροι. Επιλέξτε τα δώρα τους.

2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

1. Λίστα καλεσμένων. Ξεκινήστε με τις τελευταίες πιθανές αλλαγές στη λίστα καλεσμένων και φροντίστε για τη διαμονή και φιλοξενία των φίλων σας που θα έρθουν απο μακριά.

2. Bachelor party. Οργανώστε το bachelor party σας αν αυτό περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό σας.

1 ΜΗΝΑΣ ΠΡΙΝ

1.Προσκλητήρια. Ξεκινήστε να μοιράζετε ή να στέλνετε τα προσκλητήρια σας.

2. Νυφική ανθοδέσμη. Επιλέξτε τη νυφική σας ανθοδέσμη ανάλογα με το στιλ του νυφικού σας. Κανείς δεν σας υποχρεώνει να αποτελεί συνέχει του στολισμού της εκκλησίας και της δεξίωσης καθώς απο μόνη της αποτελεί ένα διαφορετικό αξεσουάρ.

3. Μεταφορικό μέσο. Αποφασίστε για το μεταφορικό μέσο που θα σας οδηγήσει στο χώρο του γάμου σας καθώς και για τη διακόσμησή του.

4.Νύχτα γάμου. Οργανώστε απο νωρίς που θα περάσετε τη πρώτη νύχτα του γάμου σας.

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ

1. Follow up. Ενημερωθείτε πόσοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά σας.

2. Ενημερώστε το catering ή τον χώρο της δεξίωσης για τον τελικό αριθμό των καλεσμένων σας.

3. Προβάρετε στο σπίτι σας τα νυφικά παπούτσια για να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σας.

4.Τακτοποιήστε κάθε τελευταία λεπτομέρεια που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.

Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ

1.Χαλαρώστε. Η πολυπόθητη ημέρα έφτασε.

2.Απολαύστε τη περιποίηση του κομμωτή και make up artist.

3.Διασκεδάστε το, χαρείτε τον εαυτό σας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

4.Συγκινηθείτε με ότι συμβαίνει.

5. Κάψτε το. Γλεντήστε με τη καρδιά σας εσείς και ο σύντροφό σας, οι οικογένειές σας και οι καλεσμένοι σας.

Εμείς θα σας βοηθήσουμε στη σωστή διαχείριση του προϋπολογισμού σας με υπηρεσίες και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και σέβονται τις επιθυμίες σας.

Posted on 2018-03-30 Home

Blog archives

Blog categories

Blog search

QR code

Recently Viewed

No products

Menu

Top