Γάμος

Τα νυφικά του σχεδιαστή Κωνσταντίνου Τσιγαρού σχεδιάζονται με σκοπό να αναδεικνύουν την μοναδική ομορφιά της κάθε γυναίκας και να αντικατοπτρίζουν την ιδιαιτερότητα της προσωπικότητάς της.

Foto Konstantinos Tsigaros Bridal Gown

Μοναδικά, χειροποίητα νυφικά με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Τσιγαρού.

Sur mesure wedding gowns

Konstantinos Tsigaros

Ο Κωνσταντίνος Τσιγαρός είναι σχεδιαστής μόδας που ξεκίνησε να παρουσιάζει τις collections του την άνοιξη του 1992. Από το 1995 έως το 2001 διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής της γερμανικής σειράς ρούχων Byou. Έχει συνεργαστεί με σημαντικές εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως She, s.Oliver (ανδρική σειρά ρούχων και αξεσουάρ), Kem (γυναικεία σειρά δερμάτινων αξεσουάρ), Vittorio-Italia (Vittorio-Italia by Konstantinos), Miss Denim (νεανική σειρά jeans) κ.ά. Οι collections του έχουν παρουσιαστεί σε διεθνής πασαρέλες και εκθέσεις μεταξύ αυτών τη CPD (διεθνής έκθεση στο Ντίσελντορφ), το PPP atmosphere (Παρίσι), Bread & Butter (Βαρκελώνη), Amazon Fashion Week (Τόκυο) και από το 2021 είναι ενεργό μέλος εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρότζεκτ The Μednew με τη νέα του συλλογή k7 Konstantinos Tsigaros. Στις συνεργασίες του συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων σημαντικά events και φορείς όπως: Eurovision 1992 (Malmö, Σουιδία) όπου ήταν ο πρωτος Έλληνας σχεδιαστής που σχεδίασε ρούχα της ελληνικής αποστολής, Premier (Vision Παρίσι 1995 – 2007), Biennale (2003), Κρατικό Θέατρο Β. Ελλάδος (κοστούμια για θεατρικές παραστάσεις), Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης (1997), τελετή απονομής των Κινηματογραφικών Βραβείων Ποιότητας του Υπουργείου Πολιτισμού (2001), Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών κ.ά. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα φιλανθρωπικά events στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπήρξε ειδικός σύμβουλος μόδας στον ΕΛΚΕΔΕ Ελληνικό Κέντρο Ένδυσης Έρευνας και Τεχνολογίας (2005 – 2009). 

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

Το πρώτο βήμα για την δημιουργία ενός sur mesure νυφικού, είναι μια συνάντηση της μέλλουσας νύφης με τον ίδιο τον σχεδιαστή. Καθότι όλα τα νυφικά είναι χειροποίητα, σας συμβουλεύουμε να κλείσετε το πρώτο αυτό ραντεβού αρκετούς μήνες νωρίτερα. 

Η πρώτη συνάντηση γίνεται αποκλειστικά με τηλεφωνικό ραντεβού και  πραγματοποιείται στο atelier mesure του Κωνσταντίνου Τσιγαρού, που πλέον στεγάζεται στον 1ο όροφο του ιστορικού κτηρίου "Οικεία Αλλατίνη" στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Συγγρού 9-11, περιοχή Βαλαωρίτου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 2310 286763

Δευτέρα- Παρασκευή: 10:00- 20:00

Σάββατο: 10:00- 17:00

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.